Polyester Sapan

Polyester Sapan

Yük taşıma gurubunda önemli yeri olan polyester sapan larımız 1 ton taşıma kapasitesinden başlayarak tek başına 100 ton kaldırma kapasitesi olan ve stok barındırdığımız depomuzda, sonsuz polyester sapanlarımız ile siz değerli müşterilerimizin tekliflerini değerlendirmek için bize danışmanız gereken size yardımcı olacak bilgiler şu şekildedir.

Polyester sapan güvenlik kat sayımız kaçtır?

Kaç tona kadar gözlü polyester sapan kullanabiliriz?

Polyester sapanlar neden farklı renklere sahiptir?

7/1 polyester sapan talep etmek ne açıdan önemlidir?

Bu tarz sorularınıza alacağınız en sağlıklı cevaplara özgül çelik halat aracığı ile ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde güvenlik kat sayısına önem veren isg uzmanlarının da hassasiyet duyduğu bu konuyu bizde dikkate alarak elimizden geldiği kadar değil sistemin istediği doğrultuda siz değerli müşterilerimizin kaldıracakları yükü direkt olarak 7 ile çarparak ulaştığımız sisteme 7/1 kat sayılı polyester sapan olarak tanımlıyoruz.

Bu sistemin yakın zamanda 10 katına çıkmasını temenni ediyoruz.

Sentetik gurubuna giren gözlü polyester sapan istem dışı kesik ve yırtılmalar veya yaralanmalardan sebep kondisyon sorunu yaşanabileceği düşüncesi ile bu konuda hassasiyetimizi her müşterimize özellikle belirtip kontrollerini sıkı ve güvenli bir şekilde yapmalarını özellikle tavsiye ediyoruz.

Farklı renklerin verdiği standart özelliği ile tonajı çabuk tespit edilen gözlü polyester sapan doğru kullanılıdığı takdirde yarattığı muhteşem konforu ile sizlere muhteşem bir iş asistanı görevi yapmaktadır.

Çok güvenli olmuş olsa bile her kaldırma ekipmanı bireysel olarak günlük, haftalık, aylık ve yıllık bakıma girmek zorundadır. Aksi takdirde gözden kaçacak ufak bir deformasyon yük halinde kullanılan polyester sapana büyük kazalara sebep olacak travma yaratmaması için her zaman ilk sözümüz iş güvenliği sonrasında tedbir ve dikkat!

Tek kullanımlık polyester sapanlarla karıştırılmamasını önemle belirtmek isteriz.

Zira tek kullanımlık polyester sapanlar sadece profil yada boru imalatı yapan firmalarda kaldıracağı yük veya bağ oranı belli olduğu için ve yoğun tüketildiği için toplu ve ekonomik olan 5 katına testli sonsuz polyester sapan olarak talep açılır. Toptancı ve müşteri ne istediğini bilerek hareket eder.

Tek kullanımlık polyester sapanlar genelde beyaz olarak tercih edilir diğer dünya standardına uygun olmadığı belli olsun diye zira amacına uygun olmayan işlerde kullanılabilir.

Gözlü polyester sapanlar ile size her yıl, her ay, her hafta güncellenen yeni bilgileri paylaşacağız, sizin farklı sorularınız için daima kısa zamanda doğru cevaplar ile bir telefon ya da mail kadar yakınınızdayız.