Çelik Halat

 

Çelik halat

Ülkemizde imalatı beşi geçmeyen çelik halat üretimi fabrikası az ama muhteşem başarılara ve ihracat kapasiteleriyle hem istihdam hem de ülkemize ve kendi kasalarına kazandırdıkları bütçeden dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ederim.

Hepsi köklü ve kendilerini kanıtlamış köklü firmalardır. İstanbul’a yakın olmaları sebebi ile özgül çelik halat olarak acil siparişler için çok iyi faydalandığımızı belirtmek isterim. Kısa zamanda en güzel malzemeyi tedarik edip müşterilerimize sevkini sağlamaktayız.

Çelik halat her ne kadar dünyanın her yerinde aynı gibi görünse de bütün fabrikaların kendine has belirgin özellikleri vardır.

Örneklemek gerekirse çelik halat kırmızı damar olarak bilinir üzerinde belli bir santim aralığında kesinlikle bu renk mevcuttur. Kondisyonuna özel bir güç sağlamaz sadece marka ve güç çağrışımı yapmaktadır. Kırmızı damar çelik halat zarif ve güçlü bir halattır. Ciddiyet taşıyan bütün projelerde taleplerde ön sırada yerini almıştır.

Çelik halatın dünya üzerindeki yeri saymakla bitmez resmi olarak bilinen en büyük ihracat kaydı çelik halatın elindedir. Düzgün çalışma prensipleri ise hayranlıkla seyredebilirsiniz.

Ülkemizin önde gelen bir diğer çelik halat markası ise has çelik halat dünyanın en zarif ve güçlü halatları arasında olan bu markamız bir dünya starıdır. Bu halatımız da belli santim aralığında sarı renk ile boyanır. Daha önce de belirttiğimiz gibi gücüne bir ekstra sağlamaz ancak marka temsilidir.

8 mm nuflex çelik halat veya 10 mm çelik özlü halat tercih ettiğinizde bu iki marka önemli tercihler arasında olmalıdır. Yüksek dayanımı çoklu tel sayısı ve yılların referans gösterdiği bu markalar ile işinizi sağlama alıp zevkle mesainizi sürdürebilirsiniz.

Sizlere emniyet kat sayıları ve kopma testleriyle ilgili bütün tema ve yazıları paylaşacağız ve bütün çelik halatlarımızın kendine has özel sertifikaları bulunmaktadır.

Üretimlerimiz arasında compact çelik halat bulunması sebebiyle de yüksek tonajlı işlerimiz için bize danışmanızı önemle rica ederiz. İş birliği bu anlamda bizim için çok önemlidir.

Tek amacımız size daha iyi yardımcı olabilmektir.

Çelik halat ile yapabileceğimiz birçok katma değer var evet bilinen şudur çelik halat olarak depolarımızda bulundurduğumuz farklı özelliklere sahip olan bu güzide ürünlerimizden daha farklı neler yapabiliriz sizlere biraz sıralayalım ve hep beraber bilgi sahibi olalım.

Tek kollu çelik sapan ile başlayıp 4 kollu çelik sapana kadar ilerleyebiliriz. Her birinin metrajını projenin durumuna göre farklı metrajlarda ayarlayabiliriz. Dahası mı bunları çelik halat pres baskı işlemi örgü yada klemens bağlantısı ile yapabilmekteyiz.

Radansalı pres baskı uçlarımız, sonlandırıcı işlemlerimiz, soket bağlantılarımız ve birçok özel işlem bu iş bir derya kombinasyonu sonsuz ve çok zevkli olan bu sektörün içinde bulunduğumuz için çok mutluyuz.

Çelik halatın ucundan devam eden tercih sebepleri projenin duruma göre değişiklik gösterebilir.

Çelik halatın ucuna pres baskısı ile birlikte ekleyebileceğimiz ürünler arasında şu birkaç malzeme eklenebilir.

Tonajlı kilit mapa, kuş göz kanca açıkçası bu en çok tercih edilen ürünler arasındadır. Kendinden emniyetli b kanca yine kanca serisinden çok bilinen a kanca hatta ek kilidi ile bağlanabilen grade 80 zincir ve muhteşem kombinler ile saymakla bitmeyecek müthiş bir ürün çeşitliliğine sahip stok ve desteğimiz ile size yardımcı olmak için buradayız. Çelik halat işimiz ve bu kaçınılmaz bir gerçek ama önceliğimiz sizin güvende olmanız ve bu yüzden diyoruz ki özgül çelik halat hayatımız.

Sizlere verebileceğimiz bilgiler kesinlikle sınırlı değildir. Lütfen bize talepleriniz sorun ve size en iyi şekilde yardımcı olalım çelik halat bir deryadır. Nerde nasıl kullanılacak ve buna benzer birkaç soru ile kısa zamanda sizi sonuca kavuşturacağımızdan şüpheniz olmasın.

Lütfen bize ulaşın

info@ozgulcelikhalat.com

0216 447 36 90