Polyester Sapan

polyester sapan 3 ton

Polyester sapan      polyester sapan 3 ton

Potansiyeline göre dünyanın en hafif ancak en ağır yüklerini kaldırabilen özel bir taşıma ve kaldırma kapasitesine sahip olan bu ürünümüz dünyanın her yerinde bütün endüstri, sanayi, limanları demir çelik fabrikaları gibi en önemli alanlarında sorunsuz kullanılmaktadır.

Stoklarımızda 7/1 kat sayılı polyester sapan olarak bulunan ürünümüz standart tonaj ve metrajlarında özel metre ve tonaj belirlenerek sizler için özel tasarım sağlayabilmekteyiz.

Çok yakın zaman da beklentimizin 7/1 kat sayılı performanslı halatlarımız 10/1 kat sayılı olmasını sağlamaktır. 10/1 kat sayısını bizim için üç önemi vardır. İş güvenliği, iş güvenliği ve son olarak yine iş güvenliği, sizlerin güvende çalışması bizim için altın kuraldır. Zevk duyarak kullanacağınız bu ürün doğru kullanıldığı takdirde sizlere uzun süre hizmet edecektir.

Ülkemizde polyester sapan olarak bildiğimiz büyük coğrafyamızda farklı isimlere de sahiptir.

Vinç sektöründe bez sapan olarak da çağrışım uyandırmaktadır.

3 ton 3 metre bez sapan sarı renkte olup paketinde ve üzerinde sadece kendisine ait olan uluslararası sertifikasıyla birlikte depolarımızda çoklu kolilerinde hazır bulunmaktadır.

3 ton 3 metre polyester sapan 7 katına kadar testli olduğu için 21 tondan önce kopması mümkün değildir. Biz bu emniyetin yakın zamanda 10 katına kadar çıkmasını umuyoruz ve çalışmalarımız iş güvenliği uzmanlarımız ile devam etmektedir.

Bütün işlerimizin önemi hat safhada ancak büyük tonajlı projelerde heyecanlanmıyoruz dersek büyük bir yalan olur. Özellikle köprü ve tersanede yapımı başlayan büyük yük gemilerinin bloklarını kaldırmak için veya petrol arama platformlarında kullanılmak üzere ürettiğimiz 100 ton ve üzeri polyester sapanlarımız bize heyecan yaratmaktadır. 100 ton 50 metre polyester sapanın sadece kendisi 1 tondan fazla bir ağırlığa sahiptir. Müthiş bir görkeme sahip 100 ton bez sapanımızın sadece proje işlerinde kullanıldığını tekrar hatırlatmak isteriz.

100 tonluk polyester sapanımız 10 tona kadar olan polyester sapan ile karıştırmamamız gerekir.

Sebebi şudur 8 ton ve 10 tona kadar olan bez sapanlarımız gözlü polyester sapan olarak bilinir.

Daha sonrasında stoklarda ve katalog ve web sitesi çizelgemizde sonsuz polyester sapan veya sonsuz sapan olarak bilinmektedir.

Dairesel gibi görünen polyester sapanın için tamamı ipek halattır ve kaldırma gücündeki sırrın gizemi tam olarak buradadır. İpek halat kavramı sizi sakın yanıltmasın bunu polyester sapanın içinde kaldığı için görmeniz imkansızdır.

Muhteşem dikiş operasyonunda sonra kusursuz ve dinamik halde çuvalında ya da kasasında çalışacağı günü heyecanla bekleyen bir kaldırma ekipmanıdır.

1 ton ile başlayan polyester sapanımız bize sanayi sektöründe ucu derya işlerde kullanılmak üzere yarattığı rahatlıkla satışını ve üretimini yapmaktan keyif aldığımız bir hale gelmiştir.

Siz değerli müşterilerimiz peki siz polyester sapanınızı nasıl kullanıp nasıl koruyacaksınız?

Kesinlikle kenar köşe kısımları halatı kesme riski veya ihtimali dahi olan ürünleri kaldırmanızı istemiyoruz bu şu demek değildir. Levha halinde bire iki levha sacı tabi ki gönül rahatlığı ile kaldırabilirsiniz amacına uygun her işte sorunsuz çalışmaktadır. Birkaç kaldırma şekli olan polyester sapanın şemalarını sizlerle paylaşacağız ve size en ince ayrıntısına kadar bu konuyla ilgili bilgi vermekten büyük bir keyif almaktayız.

Özgül çelik halatın stoklarında bulunan 7/1 polyester sapanın tamamı dünya klasmanına uygun sertifikalar sahip olduğu tekrar hatırlatır siz değerli müşterilerimize sağlıklı günler dileriz.

info@ozgulcelikhalat.com