Zincir Sapan

Zincir sapan

Tek bacaklı zincir sapan, iki bacaklı zincir sapan, üç bacaklı zincir sapan ve dört bacaklı zincir sapan imalatımız ile özellikleri ve detayları şu şekildedir.

Kaldırmak istediğiniz yükün bilgisini tespit ettikten sonra uçlarına bağlanacak aksesuar tercihine geçmiş olacağız bu arada yapmamız gereken işlem şu şekildedir.

Sizler ile paylaşacağımız teknik tablo bilgisinden destek alarak kullanacağınız zincir sapan için en doğru yola başvurabilirsiniz.

8 mm Grade 80 zincir sapan tek başına dikeyde tam 2 ton çalışma kapasitesinde sahiptir. Değişik pozisyonlarda kullanıldığı takdirde bu kat sayısı çıkabilir veya düşebilir. Bu bilgilerin teknik tablosunu kesinlikle sizlerle paylaşacağız.

10 mm Grade 80 zincir tek başına dikey çalışma esnasında net olarak 3,15 ton yük kaldırma kapasitesinde sahiptir.

Uçlarına bağlayacağımız ekipmanlara gelirsek çok çeşitli ve her biri kullanıldığı bölgede muhteşem konfor sağlamaktadır.

Şöyle yorumlayalım tek kollu zincir sapan yaptırmak istiyoruz ve ihtiyaç duyduğumuz bilgilerdir.

10 mm tek kollu Grade 80 zincir sapan için tepede kullanılacak halka ölçüsü yine 10 mm zincir için kullanılacak 16 mm Grade 80 sapan halkası ve Grade zincir ile birleştirmek için kullanacağımız ek kilidi sonrasında belirleyeceğimiz Grade 80 zincir ölçüsünden sonra ucuna bağlantı yapmamız gereken kanca çeşidine kadar vereceğiz.

Kendinden emniyetli b kanca kesinlikle bu bağlamda favori üründür yine kendisi kadar güvenli ve bir o kadar güven verici Grade 80 A kanca bu iki ürün zincir sapan imalatında çok tercih edilmesinin ana sebebi bağlayacağınız malzeme veya kaldıracağınız bir makine parçası üzerine bağlanan aybold mapa sayesinde birbirine montajı çok rahat sağlanmıştır. Ancak seçim tercihini sizlere bırakıyoruz.

10 mm 4 kollu Grade 80 zincir sapan 45 derece açı ile tam 6700 kg yük taşıyabilmektedir.

Tek kolda 3150 kg kaldırabilen 10 mm Grade 80 zincir neden dört kol olarak kullanıldığında 6700 kg seviyesine kadar düşüyor diye düşünürsek girdiği açı yüzünden fiziksel bir kayıp yaşamaktadır. Açıyı 60 dereceye çıkarmış olursak bu kaldırma kapasitesi 4750 kg seviyesine kadar düşer bu sebeple ürün siparişi vermeden önce bizimle bu konu veya sipariş durumunuz ile ilgili yüzeysel konuşmamızın kesinlikle pozitif anlamda faydası olacaktır.

6 mm ile 32 mm arasındaki Grade 80 zincir ölçülerinin dikey taşıma kapasiteleri aşağıdaki gibidir.

6 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 1120 kg

8 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 2000 kg

10 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 3150 kg

13 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 5300 kg

16 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 8000 kg

18 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 10000 kg

20 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 12500 kg

22 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 15000 kg

26 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 21200 kg

32 mm Grade 80 zincir dikey taşıma kapasitesi 31500 kg

Sizlerle paylaştığımız bu tabloda taşıma kapasitesi sadece Grade 80 zincir ile sınırlı değildir. Milimine göre bütün aksesuarlarda aynı taşıma gücüne eş değerdir.

10 mm kendinden emniyetli b kanca 3150 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Bir başka örnek olarak 13 mm kendinden emniyetli b kanca 5300 kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Grade 80 zincir sapan ile daha yüksek tonajlar yakalamak istiyor iseniz çözümü gayet basit yine soru cevap şeklinde ilerleyerek sizlere daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu aşamayı şöyle açıklayabiliriz.

Grade 80 zincir sapan oldukça iyi güçlü ve iş görür kaliteli bir ürünümüzdür.

Ancak ondan daha iyi tonajlara sahip olan bir güzide ürünümüz ise Grade 100 zincir sapan repertuarı olan stoklarımızda 6 mm ile 22 mm arası Grade 100 zincir ve aksesuarları bulunmaktadır.

10 mm Grade 80 zincir emniyetli olarak 3150 kg taşıyor iken neredeyse % 27 bir artışla tek başına tam 4000 kg taşıyabilen 10 mm Grade 100 seçeneğimiz vardır. Aksesuarları olan 10 mm Grade 100 b kanca veya 10 mm Grade 100 A kanca ve çeşitleri de aynı kaldırma kapasitesine eş değerdir.

Zincir sapan bakımınız ve teftişiniz ile olan bölümü gözden kaçırmamanızı öneririz.

Zincir sapanın kullanım süresini dolduğunu anlamak için lütfen kopmasını beklemeyin sizlere vereceğimiz mastar ile periyodik olarak uzama veya esneme olup olmadığını yaklaşık her gün kontrol ediniz bu sizin can güvenliğiniz için çok önemli bir durumdur. Olası bir iş kazası yaşamanızı asla istemeyiz şunu unutmayalım sizin can güvenliğiniz bizim için çok önemli bu sebep ile dünyanın en iyi ürünü olan Grade 80 zincir sapanını kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Sahip olduğu uluslararası sertifikalar sayesinde dünyanın her yerinde her ülkesinde, şehrinde ve ilçesinde sanayinin olduğu her alanda güçlü bir referansla uzun yıllardır siz müşterilerimize muhteşem bir iş konforu sağlamaktadır.

Çelik sapan imalatında da kullandığımız Grade 80 zincirimiz çelik halat ile birleşip muhteşem bir kombinasyon yapılmaktadır. Şöyle örnekleyebiliriz.

Büyük bir makine veya gemi bloğu taşımak istiyorsunuz fakat keskin kenarları olduğu için çelik halat sapanınızın yıpranıp kesilip bir tehlike yaşamak istemiyorsunuz bunun için çelik halat sapanınızın orta kısmını Grade 80 zincirden yapabiliriz. İki ucu çelik halat sapan kasalı ve ortasında 5 metre Grade 80 zincir olan farklı kompozisyonlar yapabiliriz bunun için bizim ile iletişime geçerseniz sizlere en iyi şekilde yardımcı olabiliriz.

Zincir sapan ile vereceğimiz bilgileri çok derin ve sonsuzdur. Bize zincir sapan ile ilgili aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz.

info@ozgulcelikhalat.com

tel : 02164473690